آینه مسی
آدرس ما در گوگل
آدرس دفتر مرکزی و کارگاه: تهران، دلاوران، تکاوران شمالی، سی متری اول شرقی، صنایع شیشه و آینه آگاهی، پلاک
180
دفتر:77895306-021 77895326-021
فکس 77899633-021
آینه مسی در تمدن ایرانی
اشکال این آینه ها که اغلب صفحه ای محدب داشته و از جنس مس می باشند ، و نمونه های دسته داری که در دشت لوت که به 3000 قبل از میلاد بر می گردد به دست آمده اند و همچنین در دوره مفرغ که اواخر هزاره سه قبل میلاد آینه های مفرغ جای خود را به آینه های مسی دادند .که در نواحی مختلفی از ایران از جمله خوروین قزوین ، املش گیلان و ... یافت شده اند که هم دسته دار و هم آینه های پایه دار بوده اند ، که دسته و پایه این آینه را پیکر زنانه تشکیل می داده که آینه را بر روی سر نگه می دارد.
مطالب پیشنهادی: آینه رنگی
بازتاب نور در نواحی طیفی آینه مسی
آینه مسی که عمدتا در سیستم های اپتیکی مورد کاربرد بوده و از انعکاس بالای در نواحی مادون قرمز برخوردار بوده . اما بازتاب آینه مسی در ناحیه که طیف نوری در آن مرئی بوده کم می باشد ، که در این صورت می توان برای افزایش انعکاس آینه مسی در ناحیه مرئی چند لایه دی الکتریک از لایه های TiO2 و 2MgF اضافه کرد ، که این عمل موجب پایداری مکانیکی نیز در این آینه می شود.
جنس آینه مسی
کشف و به وجود آمدن آینه از را به نام صنعتگران می دانند که از روایت های مهم می توان پیدایش آبنه را به اسکندر نسبت داد. که گفته شده است زمانی که اسکندر به تماشای شمشیر خود که سطحی صیقلی داشته و می نگریسته تصویر خود را در آن می بیند و از آن پس در صدد ساخت آینه می پردازد . که مهمترین و اولین ماده آینه آهن بوده که رفته رفته آینه های از جنس روی ، نقره ، برنج و هم چنین آینه مسی در متون مختلف اشاره کرد که هر کدام از این آینه ها را با توجه به جنسی که داشته به شهر و دیاری نسبت می دهند ؛ آینه هندی ، آینه حلبی ، آینه رومی و... نام برد که در این میان آینه مسی که از جنس فلز مس بوذه و به این خاطر که در بازتاب نور در آن زیاد و متمابل به زرد بوده و به این دلیل که از نظر کیفی از آینه آهنی پایین تر بوده و این باعث می شده که همان طور که اشاره شد بیمار لقوه تصویر خود را در آینه مسی مبهم و غیر شفاف ببیند و ناهنجاری های صورت خوذ را محوری تر می دیده.
مطالب پیشنهادی: آینه برنز
خدمات شرکت آگاهی گلس در زمینه آینه مسی
گروه آگاهی گلس در زمینه انواعی شیشه های رنگی و نمونه های از آینه ها از جمله آینه مسی و ... زنجیره کاملی از خدمات را اراوه می دهند . که با برخورداری از تجهیزات روز دنیا به ساخت و تولید این محصولات با بالاترین سطح کیفیت مشغول می باشند ، مجموعه پرسنلی این گروه از مجرب ترین و متخصصین در این حوزه بوده که برای حضوری موفق در بازار های جهانی فعالیت داشته ، که با همت و اراده بالای خود مجموعه آگاهی گلس را در مسیر پیشرفت قرار داده اند.
آینه مسی در معالجه های پزشکی
بیماری لقوه که مربوط به مختل شدن عضله های چشمانی بوده و سایر اجزای صورت از جمله ابرو ، لب و پیشانی و پوست را تحت تاثیر خود قرار می دهد ، که هم برای معالجه بیماری لقوه آینه مسی پیشنهاد شده است به گونه ای که هم در پزشکی سنتی و هم در پزشکی امروزه راه معالجه آن را پزشکان نگریستن به آینه مسی به طور مرتب می دانند ، البته در مواردی نگریستن به آینه چینی نیز توصیه شده است. نگریستن به آینه مسی سبب می شود تا کجی ها و ناسازگاری های صورت به مراتب بهتر شود . که به عنوان مرجعی معتبر می توان به کتاب قانون ابوعلی سینا اشاره کرد که به عنوان اولین پزشکی بوده که نگریستن به آینه مسی را توصیه می کند . حتی در ادامه حکیمان و بزرگان زیادی به شرایط و ملزوماتی برای درمان بهتر این روش توضیحاتی را ارائه دادند. که از جمله می توان به جنس آینه مسی و یا میزان روشنایی اتاقی که در موقع معالجه در آن قرار دارید. حکیم بزرگ جرجانی در کتاب خود ذکر کرده است که در موقعی که بیمار در اتاق معالجه بوده و به آینه مسی می نگرد اتاق می بایست نیمه تاریک یا در اصل در معرض مستقیم نور آفتاب نباشد.
از این رو شاید این گونه متصور شد دلیل اینکه این پزشکان آینه مسی یا چینی را برای معالجه بر می گزیدند این بوده که از نظر مرغوبیت آینه مسی یا چینی در مقایسه با آهن و فولاد پایین تر بوده توجه با این داشتند که ناهنجاری های چهره و ظاهر روحیه بیمار را تحت تاثیر قرار ندهد و نتیجه ای معکوس بروز ندهد.
مطالب پیشنهادی: آینه پتینه
تایخچه ی آینه و آینه مسی در فرهنگ ایران
آینه مسی ،از زمانی که انسان های اولیه برای اولین بار چشمه ای از خود را در آب و طبیعت مشاهده کرد در صدد برای بازنمودن خود بود ، این تحولات سیری بزرگی را تاکنون طی نموده .بر اساس پژوهش های به دست آمده قدیمی ترین روش های که انسان ها برای بازنمودن چهره های خود از آن بهره می گرفتند تفال بوده که منشا استفاده از آن ایران بوده که از آن به سایر نقاط کشور ترویج پیدا کرد. گفته شده است که فیثاغورث به روش ایرانیان به آینه تفال می زده است . تمثیل و باور های که از آینه در عموم ملت ها نقش گرفته زیاد بوده به گونه ای که در باور خیلی از افراد پریان از آینه گریزان بوده و اشعار شاعران بزرگی چون خاقانی ، عطار ، حافظ و ... بکار برده شده است.
آینه در متون و اشعار فارسی بسیار استفاده شده ، اصطلاحات ادبی زیادی از آن ایجاد شده مانند آینه دل ، آینه عبرت ، آینه وحدت و صد ها نمونه دیگر از این استعارات وجود دارد و همچنین آینه در زمینه های متعددی کاربرد داشته که برای نمونه در علم پزشکی برای معالجه انواع بیمای ها کاربرد داشته که آینه مسی یا آینه چینی از آن دسته بوده ، که همگی این ها نشان از اهمیت این موضوع دارد. پدر جشن های عروسی در تمامی آداب و رسوم ایرانی ها آینه را مظهر و نماد روشنایی و شمعدان را سمبلی از سرباز های که از عروس و داماد را در زندگی محافظت می کنند. در فرهنگ ما ایرانی ها آینه را نشانه بخت و شمعدان را نشانه روشنایی و آتش می دانند.
آینه مسی
آینه مسی ﻋﻨﺼﺮﯼ ﮐﺎرﺑﺮدﯼ در کاربری های مختلف زندگی همه افراد است. علاوه ﺑﺮ این از این ﺁﯾﻨﻪ ﺑـﺮاﯼ زﯾﻨـﺖ ﺑﺨـﺸﻴﺪن و دیزاین ﮔﻮﺷـﻪاﯼ از ﻓﻀﺎﯼ ﺧﺎﻧﻪ ﻧﻴﺰ اﺳﺘﻔﺎدﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﮐﻪ ﺁﯾﻨﻪ اﯼ را در ﻗﺎﺑﯽ زﯾﺒﺎ ﺑﺮ روﯼ دﯾﻮار ﻧﺼﺐ ﮐﺮدﻩ و ﯾﺎ ﺁن را ﺑﺮ روﯼ ﮐﻨﺴﻮﻟﯽ هماهنگ ﺑﺎ دﯾﮕﺮ ﻟﻮازم ﺗﺰﺋﻴﻨﯽ ﻣﺤﻴﻂ ﻗﺮار ﻣﯽدهند ﮐﻪ در اﯾﻦ صورت ﻋﻼوﻩ ﺑـﺮ ﻧﻘﺶ ﮐﺎرﺑﺮدﯼ، نقش زیبایی و دکوری نیز به حساب می آید. البته توجه داشته باشید که آینه شامپاینی یا مسی بسیار شبیه به آینه برنز بوده اما رنگ آنها با یکدیگر تفاوت دارد مسی مقداری روشن تر میباشد.
آینههای شامپاینی یا مسی تلفیقی از رنگ قهوهای و صورتی هستند اما آینههای برنز مایل به رنگ قهوهای پررنگ هستند.
با توجه به خاصیت انعکاس نور توسط آینه ها(طلایی،مسی،دودی،برنز،سفید و ...) نور در اتاق شما منتشر شده و فضای اتاق دلباز و وسیع تر بنظر می آید. این آینه ها را میتوان به سطوح نصب کرد یا در قاب چوبی بصورت توکار استفاده نمود که جلوه زیبایی خواهد داشت.
می توانید از آینه مسی در جاهای مختلف منزل مثل اتاق خواب کودکان،اتاق والدین،راهروها ،پاساژ ها،نشیمن و پذیرایی،کنسول ها،در کمد و کابینت ، آشپزخانه،کفش کن، دیوار پشت تلویزیون،دیوار پشت گلدان ها، سقف، حاشیه دیوار ها، ستون ها، حمام،سرویس،اتاق رختکن، پوشاندن عیوب دیوار و سقف مثل نم زدگی و … از آنها استفاده کنید.
در نهایت این بستگی به خلاقیت شما دارد که چگونه با هزینه ای مناسب محیط دلخواه خودتان را دیزاین کنید و یک منزل رویایی بای خودتان بسازید.
مطالب پیشنهادی: شیشه کابینت
تولید آینه مسی
برای تولید آینه مسی از شیشه معمولی و شفاف ترنسپرنت به رنگ مسی استفاده می شود که بعد از تولید شیشه مسی اقدام به جیوه کردن یا نقره اندود کردن آن در کارخانه تولید آینه می کنند.
بسیاری از مردم فکر می کنند که برای تولید آینه مسی از جیوه مسی رنگ یا سرخ رنگ استفاده می شود در حالیکه نوع جیوه یا نقره در پروسه تولید آینه ثابت و به رنگ نقره ای است، ولی از طیف های رنگی مختلف شیشه مانند: شیشه دودی، برنز و... جهت تولید آینه رنگی استفاده می شود.
نام دیگر آینه مسی، آینه شامپاینی است. آینه مسی نسبت به آینه برنز رنگ دلباز تر و شادتری دارد و بیشتر در دکوراسیون کلاسیک استفاده می شود. استفاده و ترکیب کردن آینه مسی با گچ بری ها و ابزارهای کلاسیک داخل ساختمان باعث ایجاد طراوت و شادابی و موزون نمودن فضا می گردد.
مزایای استفاده از آینه مسی
آینه مسی به عنوان یک آینه دکوراتیو در معماری و دکوراسیون فضای داخلی مزایای مختلفی دارد. استفاده از آینه مسی موجب بازتاب عالی نور در فضا و گردش نور و عمق در طول دید و انعکاس انرژی مضاعف در محیط داخل میگردد چرا که این رنگ بازتابی خوشرنگ و پرروح ایجاد میکند و به واسطه این انعکاس اشیا، محیط و رنگ پوست شاداب تر و گلگون تر به چشم می آیند. هم چنین این آینه میتواند فضاهای دلگیر را زنده کند رنگ مسی بسیار آرامش بخش است و و موجب حس سکون و بار روانی مثبت می گردد و حتی خاصیت رنگ درمانی نیز دارد.
مطالب پیشنهادی: شیشه سند بلاست
آینه کاری و تزئین با آینه مسی از میراث کهن ما ایرانیان است و قدمتی دیرینه در تاریخ وهنر سرزمین ما دارد. آینه مسی قابلیت ترکیب با تمام مصالح ساختمانی مدرن و جدید در ساختمان را داراست و شما می توانید آن را با چوب، سرامیک ،گچ بری، آلومینیوم و استیل ترکیب نموده و فضای داخلی دلبازی را به وجود آورید.
همانطور که میدانید رنگ مس به عنوان یک رنگ متالیک در صنعت دکوراسیون کاربرد فراوانی داشته و در ساخت انواع وسایل تزیینی استفاده می شود.
این نوع آینه برای استفاده در دکوراسیون مکانهایی که رنگ و فضای داخلی آنها مایل به قهوهای کِرِم است گزینه بسیار ایدهآلی است. همچنین میتوان این آیینه را در مکانهایی با رنگ سفید نیز به کار برد و باعث رنگیتر شدن آن مکان شد.
استفاده از آینه مسی با طرح های دکوراتیو و پازلی به صورت جورچین همراه با تراش محیط را چشمگیرتر و جذابتر می کند.