دیوار شیشه ای
آدرس ما در گوگل
آدرس دفتر مرکزی و کارگاه: تهران، دلاوران، تکاوران شمالی، سی متری اول شرقی، صنایع شیشه و آینه آگاهی، پلاک
180
دفتر:77895306-021 77895326-021
فکس 77899633-021
در حال حاضر اکثر مدیران و حتی خانواده ها تمایلی ندارند از دیوارهای پوشیده استفاده کنند زیرا این نوع از دیوارها قابلیت انتقال ندارند. به همین دلیل تمایل دارند دیوارهایی را تهیه کنند که مدرن و زیبا باشد، هم این که بتوان آن را منتقل کرد و حتی آن سوی دیوار قابل رویت باشد. دیوار شیشه ای در حقیقت گونه ای تفکیک کننده و تقسیم کننده محیط از جنس شیشه است که شکل های متفاوتی دارد. از دیوار شیشه ای در عوض دیوارهای دائمی و ثابت در مکان های کاری یا حتی منازل استفاده می شود. به بیان دیگر این نوع دیوار در حقیقت دیواری است که در آن آجر، سیمان، گچ و مصالحی از این دست به کار برده نمی شود و به جای آن از شیشه و فریم های محافظ استفاده می شود.
مطالب پیشنهادی: شیشه لمینت
دیوار شیشه ای ساختمان
در عصر حاضر شاهد آن هستیم که ساختارهای شیشه ای بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. این دیوارهای شیشه ای به منظور بخش بندی یا تقسیم بندی محیط های کاری استفاده می شوند و فرصت های بیشماری را در طراحی فضاهای مسکونی و تجاری به وجود می آورند. دیوار شیشه ای اجازه می دهد تا فضا را با کمترین هزینه و در مدت زمان بسیار کم، به صورتی آسان عوض کنید. احتیاجی نیست تا تغییرات اساسی در اتاق یا محیط مد نظر، مثل: تخریب کف، سقف و دیوارها انجام شود و پیاده سازی این پارتیشن ها خیلی سریع و آسان صورت می پذیرد.
در حال حاضر شیشه به عنصری جذاب در بین طراحان مدرن تبدیل شده است، به ویژه زمانی که صحبت از هماهنگی، تقسیم بندی ، نور و روشنایی می شود، سقف متحرک و دیوار شیشه ای گزینه های ایده آلی به نظر می رسند.
دیوار شیشه ای ویلا
دیوار شیشه ای ویلا مزیت های بسیار زیادی دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سازش با محیط زیست
- سهولت در نصب و استفاده دیوار شیشه ای
- طراحی زیبا دیوار شیشه ای
- دوام و امنیت دیوار
- مقاومت در برابر تاثیرات خارجی
- تصحیح بصری فضا
قیمت دیوار شیشه ای ویلا
قیمت دیوار شیشه ای ویلا یا قیمت پارتیشن شیشه ای مطابق با طرح و رنگ شیشه های استفاده شده در آن متغیر است، دیوار شیشه ای را می توان در رنگ های سفید روشن، قرمز، آبی، زرد، نارنجی، سبز، بنفش ، طلایی، فیروزه ای و قهوه ای یا برنز و دودی و تلفیقی از تمام این رنگ ها و یا سایر رنگ طراحی و پیاده سازی نمود. پایین ترین قیمت دیوار شیشه ای مرتبط است به دیوار شیشه ای روشن یا بی رنگ است که هم نور را به درستی از خود می گذراند و هم نقش یک تفکیک کننده یا پارتیشن شیشه ای را به درستی ایفا می کند در حقیقت می توان بیان کرد که کم قیمت ترین پارتیشن شیشه ای همان دیوار شیشه ای بی رنگ و شفاف است.
برای اطلاع از قیمت دیوار شیشه ای می توانید با کارشناسان مربوط تماس بگیرید. قیمت دیوار شیشه ای بر حسب متراژ اعلام می شود و شما می توانید کمیت و کیفیت نصب و اجرای آن را از کارشناسان محترم سوال کنید.
مطالب پیشنهادی: شیشه ساتینا مات
دیوار کاذب شیشه ای
پارتیشن شیشه ای یا دیوار شیشه ای به دیواری می گویند که جنس آن از شیشه باشد. در مجموع امکان دارد دیوار با مصالح گوناگونی مانند سیمان و آجر یا بلوک سیمانی و یا پنل گچی و یا سایر مصالح و مواد اولیه پیش ساخته طراحی و پیاده سازی شوند، هر یک از این دیوارها قیمت به خصوص خود را دارد و به مکان خاصی مرتبط نیست، دیوار شیشه ای دوجداره جزئی از این دیوارهاست که در محیط هایی که احتیاج به پارتیشن بندی و عبور نور است استفاده می شود.
قیمت دیوار شیشه ای ساختمان
برای اطلاع از قیمت دیوار شیشه ای ساختمان باید به فروشگاه های آنلاین مراجعه کنید. معمولا دیوارهای شیشه ای بر حسب متراژ قیمت گذاری می شوند. جهت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید.
نصب دیوار شیشه ای
بسیاری از فروشگاه های اینترنتی علاوه بر عرضه دیوار شیشه ای، کسانی را به خدمت گرفته اند که این شیشه ها را با بالاترین کیفیت نصب می کنند. به منظور دریافت این خدمات باید در زمان خرید نسبت به درخواست نصاب نیز اقدام کنید. در این مجموعه حرفه ای ترین و با سابقه ترین نصابان در حال فعالیت هستند.
خرید دیوار شیشه ای
برای خرید دیوار شیشه ای کافی است به فروشگاه های اینترنتی معتبر مراجعه کنید. ابعاد و متراژی که نیاز است تا شیشه کشیده شود را وارد کنید و مراحل خرید را به پایان برسانید شیشه های شما بدون هیچ گونه مشکلی به دستتان خواهد رسید. از بابت شیشه ها نیازی به نگرانی نیست زیرا باربری و پست با امنیت کامل شیشه ها را جابه جا می کنند.
مطالب پیشنهادی: شیشه کریستال
قیمت دیوار شیشه ای
قیمت پارتیشن شیشه ای دوجداره را بر اساس طرح و رنگ بندی آن محاسبه می نمایند ، همچنین قیمت پارتیشن شیشه ای بر اساس نوع اجرا و مکان اجرای پارتیشن نیز متفاوت است ، گاهی برای اجرای پارتیشن شیشه ای نیاز به آهن کشی می باشد و باید زیرسازی کار با آهن کشی و جوشکاری انجام شود. دیوار شیشه ای جزو مصالح پرکاربرد و نوینی است که اخیرا وارد بازار ایران شده است. دکوراسیون های جدید این قابلیت را دارند تا در آن ها بتوان از دیوارهای شیشه ای استفاده کرد. این دیوارها ارزان و قابلیت جابه جا شدن دارند به همین دلیل در موارد بسیار گسترده ای از آن ها استفاده می شود.
در سیستم های اداری و شرکت های امروزی و مدرن سیستم اپن آفیس وجود دارد که یکی از مهمترین اجزای آن دیوار شیشه ای می باشد. در فضای کاری مدرن و نوین و استارتاپی در شرکت هایی که به دکوراسیون داخلی آن اهمیت داده و افزایش بهره وری برای آنها حائز اهمیت می باشد شاهد فضاهای اپن آفیس یا مدرن و مینیمال و رنگارنگ هستیم. که از المان های جذاب و چشم نواز در آن استفاده شده باشد اما باید اصول استفاده از این ابزار ها رعایت شود تا کارمندان احساس دل زدگی و خستگی نکنند. در زیر به کاربردهای آن و انواع این دیوارپوش های شیشه ای می پردازیم.
دیوار شیشه ای تزیینی
این دیوارهای شیشه ای تزئینی نیز هستند و مزایا زیادی دارا می باشند. یکی از بهترین مزایای آن را می توان راحتی در تمیز کردن نامید. این مزیت باعث شده است که در ساختمان های اداری و تجاری و حتی مسکونی از دیوار های شیشه تزئینی استقبال زیادی شود همچنین این دیوارپوش های شیشه ای بسیار وزن سبکی داشته و در عین حال نیز نشکن می باشند و استحکام بالایی در برابر ضربات دارند. این دیوارهای شیشه به راحتی نصب شده و ضد خش بوده و به راحتی خط و خش بر روی آن قرار نمی گیرد. دیوار شیشه ای تزئینی با خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اشعه uv باعث شده است که از ورود اشعه مضر خورشید جلوگیری می کند.
این دیوارپوش های شیشه ای ماندگاری و دوام بالایی باشند. همچنین در مقابل آب و روطوبت نیز مقاومت داشته و از نفوذ آب به لایه های زیرین جلوگیری می کند. به همین دلیل می توان در حمام و سرویس بهداشتی واتاق خواب نیز از آن استفاده نمود.
انواع دیوارهای شیشه ای
این دیوارپوش های شیشه فقط یک مدل ندارند که به نام شیشه ای خوانده شود بلکه انواع مختلفی دارا می باشند.
• کشویی شیشهای
• کشویی خارجی
• فریم لس شیشهای
• فریم لس دوجداره
• اتاقک شیشهای
• فریم دار
• پارتیشن اداری
• دیوار شیشهای کاذب
• دیوار شیشهای تزئینی
دیوار شیشه ای اتاق خواب
استفاده از این شیشه ها در دکوراسیون داخلی منازل بسیار شیک و مدرن می باشد . از این شیشه ها می توانید به عنوان دیوار قسمت های مختلف منزلتان استفاده کنید و نقش که یک پارتیشن را برای شما ایفا می کند. دیوارهای شیش ای جزء دیزاین های جدید و مینیمالیستی محسوب می شوند. یکی ازمزیت های ای دیوار های شیشه ای عبور دادن نور طبیعی است که برای اتاق خواب، سرویس بهداشتی و اتاق نشیمین و آشپزخانه مناسب می باشد. در خانه های کوچک می توانید از این دیوارهای شیشه ای برای بزرگتر نشان دادن فضای خانه خود استفاده کنید. دیوار شیشه یکی از بهترین گزینه ها برای بزرگتر نشان دادن خانه های کوچک و آپارتمانی می باشد و در اغلب خانه های جدید جایگزین دیوار های قطور و جاگیر شده است.
مطالب پیشنهادی: شیشه شیشه رومیزی 20mm
قیمت دیوار شیشه ای
قیمت دیوارهای شیشه ای براساس دوجداره بودن طرح و رنگ شیشه های به کار رفته متفاوت می باشد. می توان از این دیوارهای شیشه ای سفید شفاف ، دیوار دوجداره قرمز، آبی ، زرد و...ترکیب رنگ ها اجرا نمود. ارزان ترین دیوارهای شیشه ای به دیوارهای شفاف و بدون رنگ می باشد که هم نور را به خوبی از خود عبور می دهد و هم نقش یک جداکننده شیشه ای یا پارتیشن شیشه ای را به خوبی ایفا می نماید در واقع می توان گفت که ارزان ترین پارتیشن شیشه ای همان دیوارهای شیشه ای سفید شفاف است. همچنین موارد دیگری که در قیمت گذاری این دیوارها تاثیر گذار می باشد براساس نوع اجرا و مکان اجرای این دیوارها می باشدگاهی نیاز به آهن کشی بوده و باید زیرسازی کار را با آهن کشی و جوشکاری انجام داد که براساس آن می توان قیمت گذاری نمود.
در بعضی مواقع نیز این امکان وجود دارد که در وسط دیوار شیشه ای نیاز به یک سری کارهای اضافه وجود داشته باشد مانند اینکه در وسط دیوار های شیشه ای یک درب برای ورود و خروج نیاز داشته باشیم ، که چهارچوب درب را با پروفیل طراحی و اجرا می نماییم و سپس اطراف درب را با دیوارهای شیشه ای می پوشانیم. به طور کلی دیوار شیشه ای دوجداره یا پارتیشن شیشه ای یا دیوار دکوراتیو شیشه ای دارای قیمت مناسبی است و زیبایی و مزایای خاص این دیوارها باعث شده است که این دیوار را به یکی از پرکاربردترین دیوارهای شیشه ای و شاید بتوان گفت ارزانترین دیوار موجود تبدیل نموده است.
نصب دیوار شیشه ای
در صورتی که بخواهید محل کار یا محل زندگی خود را تغییر دهید می توانید دیوارهای شیشه ای موجود را جا به جا کنید و در محل های جدید نیز نصب کنید. این دیوار ها به دلیل هایق صدا بودن نیز مورد توجه بوده و نصب این دیوارها روز به روز در حال افزایش می باشد. این دیوارهای شیشه به این دلیل که نقش یک دیوار را ایفا می کنند می توان در تمامی فضای خانه یا اداره و شرکت خود یا یک یا چند قسمت تقسیم بندی کنید و آن را نصب کنید . برای نصب این دیوارهای شیشه حتما باید به سراغ شرکت های معتبر این دیوارها بروید تا تمام تجهیزات و امنیت لازم برای نصب این دیوارها را برقرار سازند.
جمع بندی
در این مقاله در مورد کاربرد انواع دیوارهای شیشه ای پرداخته ایم و ویژگی دیوارهای شیشه ای استفاده شده در ساختمان منازل و ادارات پرداخته ایم.
مطالب پیشنهادی: شیشه رومیزی