شیشه بین کابینتی-صنایع شیشه و آینه آگاهی

در گذشته برای پر کردن فاصله بین کابینت ها از کاشی و سرامیک ها استفاده می شد. اما امروزه با پیشرفت دانش و تکنولوژی سرامیک و کاشی جای خود را به شیشه بین کابینتی داد. شیشه های بین کابینتی شیشه های رنگی هستند که میان فاصله بین کابینت ها نصب می شوند. این شیشه ها، جنسِ متفاوتی از سایر شیشه ها دارند. علت آن هم مقاومت در برابر ضربه، گرما و رطوبت است. در ادامه همه چیز را درباره شیشه بین کابینتی توضیح خواهیم داد.

یکی از انواع شیشه هایی که گروه آگاهی گلس ارائه میدهد شیشه ضد گلوله است. 

شیشه بین کابینتی در چه انواعی موجود است؟

همانطور که گفتیم شیشه های بین کابینتی، شیشه های رنگی هستند که روی دیوارها برای پوشش بین کابینت ها استفاده می شوند. شیشه های بین کابینتی رنگ های متنوعی دارند که براساس دکوراسیون داخلی و سایر المان های دیگر مانند رنگ کابینت ها انتخاب می شوند. در ادامه توضیحی درباره رنگ های محبوب این شیشه بین کابینتی خواهیم داد.

مطالب پیشنهادی: انگرویینگ شیشه

شیشه بین کابینتی

شیشه بین کابینتی مشکی

یکی از محبوب ترین شیشه های رنگی، شیشه های بین کابینتی مشکی است. از آن جا که اکثر کابینت ها سفید انتخاب می شوند به خاطر ایجاد تضاد در فضای بصری از شیشه بین کابینتی مشکی استفاده می کنند. البته کابینت ها با رنگ های روشن به راحتی با مشکی هماهنگ می شوند. یکی از مزیت های انتخاب رنگ مشکی این است که آلودگی با رنگ تیره را کمتر نشان می دهد. در نتیجه با این انتخاب فضای شما در طولانی مدت پاکیزه تر دیده می شود. از آنجایی که فضای پشت گاز دائما در معرض آلودگی و چربی است و هر روز نیاز به نظافت دارد، انتخاب رنگ مشکی، انتخابی هوشمندانه خواهد بود.

مطلب پیشنهادی : نرده شیشه ای

شیشه بین کابینتی سفید

رنگ محبوب دیگرِ شیشه بین کابینتی، رنگ سفید است. این رنگ معمولا در تمام آشپزخانه ها می تواند استفاده شود. این رنگ با همه رنگ ها هارمونی دارد و با تمام رنگ ها هماهنگ می شود. آشپزخانه هایی که از نور کافی بی بهره هستند از شیشه بین کابینتی رنگ سفید استفاده می کنند. علت این انتخاب هم به خاطر انعکاس نور است. نور بر رنگ های روشن انعکاس بیشتری داشته و علاوه بر اینکه فضا را روشن تر می سازد، با ایجاد خطای بصری، فضا را از آن چه که هست بزرگتر نشان می دهد.

مطالب پیشنهادی: شیشه رنگی دکوراتیو

 

شیشه بین کابینتی

 

 

شیشه بین کابینتی سبز

رنگی دیگر از شیشه های بین کابینتی که محوبیت زیادی هم دارد، رنگ سبز است. اما چرا سبز محبوبیت دارد؟ رنگ سبز رنگی است که از لحاظ روانی در افراد باعث حسِ آرامش می شود. از آن جایی که از شیشه های رنگی سبز در فضای بین کابینت و آشپزخانه استفاده می شود، این انتخاب به آرامش افراد خانواده کمک می کند. به این خاطر که غذا و صبحانه در آشپزخانه سرو می شود.

شیشه بین کابینتی

 

مطالب پیشنهادی: دیوار پوش شیشه ای رنگی

شیشه بین کابینتی قرمز

از رنگ قرمز و طیف رنگ نارنجی و لیمویی، برای جان بخشیدن به آشپزخانه و ایجاد حس زندگی استفاده می شود. رنگ قرمز می تواند هیجان را به فضای داخلی شما دعوت کند.

 

 

شیشه بین کابینتی

شیشه بین کابینتی چه طور نصب می شود؟

اگر تصیمی به انتخاب شیشه بین کابینتی دارید باید طریقه نصب این نوع از شیشه ها را نیز بدانید. برای نصب این نوع از شیشه ها اول باید زمینه آن را فراهم کنید. بدین معنی که اول باید از زیر سازی شروع کنید به این علت که شیشه های رنگی روی سطوح بتونی به خوبی نمی چسبند. اما استفاده از گچ، سرامیک یا کاشی برای زیر سازی انتخاب مناسبی خواهد بود. برای چسباندن شیشه بین کابینتی به چسب مخصوص نیاز دارید. این نوع چسب ها، چسب های سیلیکونی (silicone) یا پلی یورتان (Polyurethane) هستند. نوعی دیگر از این نوع چسب ها وجود دارد که چسب هایی به اصطلاح زودگیر هستند. از آن جایی که این چسب ها برای آکواریوم استفاده می شوند، به چسب های آکوریومی نیز معروف هستند. این چسب ها در زمان خیلی کوتاهی اتصال را برقرار می کنند.

مطلب مرتبط : شیشه لمینت 

برای نصب شیشه بین کابینتی پس از آماده سازی زیرسازی، فاصله بین کابینت بالایی و پایینی به دقت اندازه گیری می شود. برای راحتی کار بیشتر، اندازه کلید و پریزها هم روی آن محاسبه شده و بریده می شود. پس از زدن چسب پشتِ شیشه برش خورده، آن را در محل مناسب می چسبانند. برای بهتر چسبیدن، شیشه ها را با ابزاری به دیوار فشار می دهند تا فاصله ای بین دیوار و شیشه ایجاد نشود.

مطالب پیشنهادی: آینه لوزی

شیشه بین کابینتی چه ویژگی هایی دارد؟

این مقاله را با توضیح اینکه شیشه بین کابینتی چیست شروع کردیم انواع آن را ذکر نمودیم حال نوبت به آن رسیده است که بگویم اصلا چرا باید از شیشه بین کابینتی استفاده کنیم مگر این نوع شیشه ها چه ویژگی هایی دارند؟
• مقاومت در برابر حرارت
فاصله بین کابینت ها دقیقا مکانی است که اجاق گاز قرا دارد. این فضا به خاطر پخت و پز دائما گرم هستند. پس شیشه ها طوری ساخته شده اند که در برابر حرارت بالا مقاومت زیادی داشته باشند. گفته شده این شیشه ها حتی حرارت شعله مستقیم را تا 600 درجه سانتیگراد تحمل می نمایند.
• زیبایی
ویژگی بعدی که این شیشه ها دارند بی شک زیبایی آن است. امروزه فضایی در خانه ها نیست که با طراحی داخلی هماهنگ نباشد. آشپزخانه نیز جایی که برای طراحان داخلی اهمیت دارد. از این شیشه رنگی برای زیبایی هر چه بیشتر آشپزخانه استفاده می شود. همچنین شیشه ها قابلیت انعکاس نور داشته و سبب می شوند تا آشپزخانه زیباتر و درخشان تر به نظر بیاید.
• روشنایی
گفتیم که شیشه ها اجسامی هستند که نور را از خود عبور می دهند. پس موجب انعکاس هر چه بیشتر نور می شوند. انتخاب شیشه برای فضای بین کابینتی سبب می شود تا فضا روشن تر از آن چه که هست به نظر بیاید. البته انعکاس نور به بزرگتر شدن فضا نیز کمک می کند. آشپزخانه ها معمولا فضای کوچکتری نسبت به سایر اتاق های خانه دارند. با این انتخاب می توانید این فضا را بزرگتر کنید و از بودن در این فضا لذت ببرید.
• ضد رطوبت
آشپزخانه و فضای بین کابینت به خاطر پخت و پز، حرارت و بخار آب معمولا رطوبت دارند. پس باید برای پوشش این دیوارها موادی استفاده شود که ضد رطوبت باشد. شیشه دقیقا همان انتخاب مناسب است. به سبب این که ساختار شیشه به نحوی است که ضد رطوبت است. اگر تجربه استفاده از کاشی و سرامیک را در فضای بین کابینت داشته اید به خوبی می دانید که بعد از مدتی دچار تورم می شدند. آب و رطوبت به آنها نفوذ می کردند و سبب خرابی می شدند. پس با خیال راحت شیشه را انتخاب کنید و نگران این معضل نباشید.

انواع شیشه هایی که آگاهی گلس ارائه می‌کند : 

آینه برنز دیوا


• ضد خش
شیشه ها اگر از مواد با کیفیت ساخته شده باشند خاصیت ضد خش بودن را دارند. البته این فضا بین کابینتی، فضایی نیست که امکان خش دار شدن باشد. اما این ویژگی می تواند بر طول عمر هر چه بیشتر شیشه بی افزاید.
• ضد باکتری
شیشه ها طوری طراحی شده اند که مایعات و هیچ باکتری داخل آن نفوذ نکند. پس چه انتخابی بهتر از شیشه برای اینکه همیشه آشپزخانه تمیزی داشته باشیم. 
• نظافت آسان
شیشه ها به راحتی قابل نظافت هستند. کافی است تا دستمالی را مرطوب کنید و روی آن بکشید. از آن جایی که شیشه یک دست است و فضای خالی مانند کاشی و سرامیک ندارد که با گچ پر شود نظافت آن بسیار آسان خواهد بود. در گذشته یکی از نگرانی های خانم های خانه دارد نظافت پشت گاز بود که با آمدن شیشه های بین کابینتی کاملا از بین رفت.
• سکوریت
شیشه های بین کابینتی قابلیت سکوریت شدن را دارند. سکوریت به معنای نشکن است. تنها نگرانی که در انتخاب شیشه بین کابینتی وجود دارد شکستگی است. که با وجود نشکن شدن دیگر نگرانی برای انتخاب شیشه وجود نخواهد داشت.

مطالب پیشنهادی: آینه جورچین

 

شیشه بین کابینتی

 

 

شیشه های بین کابینتی چه طور ساخته می شوند؟

شیشه رنگی ها از یک لایه رنگ و یک لایه نازک پوشش امنیتی ساخته می شوند. پوشش امنیتی به معنای سکوریت کردن شیشه است که اگر شیشه در موقعیت شکست قرار بگیرد سر جای خودش ثابت بماند و باعث ایجاد خطر نشده و ریزش نداشته باشد.

چرا شیشه بین کابینتی را انتخاب کنیم؟

بالاتر گفتیم که ویژگی های شیشه بین کابینتی چیست. اما در ادامه می خواهیم به این موضوع بپردازیم که چرا شیشه بین کابینتی انتخاب کنیم. با ما همراه باشید.
• بزرگتر شدن فضا
با انعکاس نور بر روی شیشه، فضای آشپزخانه بسیار بزرگتر از آنچه که هست دیده می شود.
• نصب آسان 
یکی دیگر از ویژگی های شیشه بین کابینتی نصب آسان است. همانطور که قبلا گفتیم شیشه ها به راحتی و با استفاده از چسب بر روی دیوارها نصب می شوند. همچنین برای نصب شیشه احتیاج به ابزار خاصی نخواهید داشت.
• هزینه تعمیر و نگهداری
شیشه های بین کابینتی طول عمر بسیار بالایی دارند. بدین معنا که شیشه در طول زمان دچار هیچ تغییری نشده و هیچگاه دچار پوسیدگی و زنگ زدگی نمی شود. تنها زمانی لازم است شیشه ها را عوض کنید که از دکوراسیون آشپزخانه خود خسته شده باشید. همچنین در طول استفاده از این شیشه ها شما هیچ نیازی تاکید می کنیم هیچ نیازی به هزینه تعمیر و نگهداری نخواهید داشت.
• تنوع رنگی
شیشه ها بین کابینتی تقریبا در تمام رنگ ها قابل سفارش هستند. رنگ های شیشه بین کابینتی آنقدر تنوع دارند که، قابل شمارش نیست. ضمنا امروزه شیشه های پشت کابینتی طرح دار وارد بازار شده که طرح آن با انتخاب مشتری انجام می شود.
• مقرون به صرفه
با تمام ویژگی هایی که از این محصول نام بردیم وقت آن رسیده است که بگویم شیشه بین کابینتی باتوجه به تمام مزایایی که برای شما خواهد داشت کاملا مقرون به صرفه نیز خواهد بود.

مطالب پیشنهادی: شیشه رنگی

شیشه بین کابینتی

شیشه بین کابینتی چه جنسی دارد؟
جنس شیشه بین کابینتی از لاکوبل است و در انواع رنگ ‌های مختلف تولید می‌ شود. شیشه لاکوبل رنگی بین کابینتی یک روکش تزیینی و در عین حال مقاوم است که انتخاب مناسبی برای تغییر دکوارسیون آشپزخانه محسوب می شود. البته از شیشه لاکوبل رنگی برای روکش دیوار و کمد، پارتیشن و غیره نیز استفاده می ‌شود.

خرید شیشه بین کابینتی
گفتیم که انتخاب شیشه برای فضای بین کابینت انتخابی مناسب است دلایل آن را هم ذکر نمودیم. اما هنوز نکاتی وجود دارد که می توانید با رعایت آن در زمان خرید شیشه بین کابینتی، انتخاب مناسب تری داشته باشید.
• سکوریت بودن شیشه
از آن جا که فضای بین کابینت قرار است دائما در معرض حرارت و گرما قرار بگیرد، لازم است که حتما نشکن باشد. دقت داشته باشید که در زمان انتخاب و خرید، شیشه رنگی را انتخاب کنید که نشکن و ضد حرارت است.
• رنگ مناسب
حتما قبل از انتخاب درباره رنگ آن فکر کنید. رنگ شیشه بین کابینتی باید با تمام اِلمان های آشپزخانه و دکوراسیون آن هماهنگی داشته باشد. همچنین اگر فضای آشپزخانه کوچک است و یا از نور طبیعی محروم است از رنگ های روشن استفاده کنید. رنگ های روشن فضا را بزرگ تر نشان داده و با انعکاس نور آن را روشن تر می کند.
• ضخامت و کیفیت شیشه بین کابینتی
واضح هست که هرچه تعداد لایه ها بیشتر باشد، ضخامت شیشه بیشتر بوده و نسبت به ضربه مقاوم تر است. البته با استفاده از لایه مقاوم دیگر نیازی به لایه های زیاد نخواهد بود. 
• اندازه گیری دقیق
حتما قبل خرید شیشه بین کابینتی، فضای مورد نیاز خود را اندازه گیری کنید. طول و عرض را دقیق محاسبه کنید. علاوه بر آن کلید و پریزها را حتما در نظر گرفته و قبل از سفارش محل قرار گیری را مشخص کنید. اگر تخصص لازم ندارید، نگران نباشید از متخصصان بخواهید تا برای شما فضا را اندازه گیری کنند.
• ضد خش بودن
شیشه های بین کابینت با استفاده از یک لایه مخصوص ضد خش می شوند. این ویژگی به این خاطر است که رنگ شیشه در طول زمان دچار ریزش نشود.

مطلب مرتبط : شیشه سکوریت

قیمت شیشه بین کابینتی


قیمت شیشه بین کابینتی بر اساس چند عامل تعیین می‌ شود و با اتکا به نظر متخصصین با تجربه می ‌تواند قیمت‌ های مختلفی داشته باشد. عواملی مانند میزان مورد نیاز شیشه رنگی بین کابینتی بر اساس متراژ، ضخامت و کیفیت شیشه بر قیمت شیشه کابینتی موثر است.

مطالب پیشنهادی: آینه سفید

شیشه کابینت

اگر شیشه کابینت از موادی ساخته شود که تمایلی به شکل دهی شیشه کابینت دارند، از روش های پیشرفته تری برای سرد کردن شیشه کابینت بهره می برند تا به فرایند سرعت دهند.برای نمونه از روش معلق سازی استفاده می کنند در این روش هنگامی که شیشه کابینت در یک جریان گاز شناور است آن را سرد می کنند. در روش دیگر، شیشهٔ مذاب را میان دو سندان فلزی له می کنند (pressing) همچنین گاهی شیشهٔ مذاب را از میان غلطک رد می کنند.

قدیمی ترین طریقه ساخت شیشه های مسطح به روش ریخته گری می باشد. این روش در حدود ۴۰۰ سال پیش برای نخستین بار در فرانسه پیشنهاد گردید. شیشه کابینت مذاب را روی سینی های بزرگ لبه داری می ریزند که این سینی از جنس مس یا فولاد بوده و کف آن کاملاً مسطح می باشد. مواد مذاب را به وسیله غلطک پهن می کنند.

شیشه ی کالکوژنی چیست؟

شیشه‌های کالکوژنی پایهٔ ساخت لوح فشرده ویرایش‌ شونده است.برخی شیشه ‌ها که به فراوانی تولید می‌شوند و البته شیشه ‌های سیلیکاتی جزء آن‌ها نیست، دارای ویژگی‌ های فیزیکی و شیمیایی ویژه‌ای اند که برای کاربرد آن ‌ها در شبکه‌ های ارتباطی مانند فیبر نوری و دیگر روش‌های ذخیرهٔ داده مناسب است. از آن جمله می‌توان به شیشه ‌های فلوئوریدی، آلومینوسیلیکاتی، فسفاتی، بُراتی و کالکوژنی اشاره کرد.

سه دسته مادهٔ سازنده برای شیشه‌های اکسیدی وجود دارد: سازنده‌های شبکه، مواد میانی و اصلاح کننده‌ها. سازنده‌های شبکه (سیلیس، بور، ژرمانیم) می‌توانند شبکه‌ای از پیوندهای شیمیایی که همگی به هم مرتبط اند را درست کند. مواد میانی (تیتانیم، آلومینیم، زیرکونیم، بریلیم، منیزیم، روی) بسته به ترکیب شیشه کابینت می‌توانند هم به عنوان سازندهٔ شبکه و هم به عنوان اصلاح کننده رفتار کنند. اصلاح کننده‌ها (کلسیم، سرب، لیتیم، سدیم، پتاسیم) به عنوان اصلاح کننده ساختار شبکه رفتار می‌کنند. آن‌ها معمولاً به صورت یون ارائه می‌شوند و جاهایی که پیوند اکسیژن با اتم برقرار نشده را با پیوند کوالانسی جبران می‌کنند و ارتباط را برقرار می‌کنند. آن‌ها یک بار منفی نگه می‌دارند تا با بار مثبت یون همسایه خنثی شود. برخی عنصرها می‌توانند چندین نقش داشته باشند برای نمونه سرب هم می‌توانند سازندهٔ شبکه باشد (Pb۴+ بجای Si۴+) و هم اصلاح کننده.

ترکیب های شیمیایی تازهٔ شیشه کابینت یا روش های تازهٔ ساخت در آغاز در حجم کم و در آزمایشگاه انجام می شوند. مواد خام بکار رفته در آزمایشگاه با آنچه در تولید انبوه استفاده می شود متفاوت است چون در آزمایشگاه، قیمت در درجهٔ نخست توجه نیست.

آشپزخانه شیشه ایی

در آزمایشگاه مواد خام بسیار خالص تر اند و باید توجه داشت تا مواد خام با رطوبت هوا یا مواد شیمیایی پیرامون وارد واکنش نشوند (مانند اکسید فلزهای قلیایی یا قلیایی خاکی). بخار شدن مواد در هنگام ذوب کردن شیشه کابینت هم باید در محاسبات گزیدن مواد خام در نظر گرفته شود.
برای نمونه سلنیت سدیم چون دیرتر بخار می‌شود بر سلنیم دی‌اکسید ترجیح دارد. یا مواد خامی که سریع تر وارد واکنش می‌شوند از دیگرانی که آهسته تر واکنش می‌دهند مناسب تر اند، مانند آلومینیم هیدروکسید نسبت به آلومینا.
بوتهٔ ذوب از جنس پلاتین است تا باعث آلودگی مواد سازندهٔ شیشه کابینت نشود و با آن‌ها وارد واکنش نگردد. یکنواختی شیشه کابینت از راه یکنواختی مخلوط مواد خام بدست می‌آید برای این کار باید مخلوط مذاب را پیوسته هم زد و با شکستن و دوباره ذوب کردن مخلوط به این هدف دست یافت. شیشهٔ بدست آمده را رها می‌کنند تا به آرامی سرد شود تا از شکستن چند بارهٔ آن در طول فرایند پیشگیری کنند.

مطالب پیشنهادی: شیشه دکوراتیو

شیشه رنگی بین کابینت

شیشه رنگی بین کابینتی،شیشه هایی بسیار زیباست که می تواند زیبایی خاصی به دکوراسیون داخلی خانه ها بخشد .این شیشه رنگی بین کابینت دارای طول و عرض معنی می باشد و در ضخامت های گوناگون و مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.مثلا به طور طبیعی ضخامت این دست شیشه ها ،6 میلی متر می باشد که در عرض 60 سانتی متر تهیه و ساخته می شود.شیشه رنگی بین کابینت بین دو کابینت بالا و پایین نصب می گردد.دلایل زیادی برای استفاده از شیشه رنگی بین کابینت وجود دارد.اما یکی از بهترین دلایلی که می توان برای آن برشمرد این است که شیشه رنگی بین کابینت را خیلی ساده و راحت می توان پاک نمود و از این لحاظ یکی از انتخاب های اصلی برای خانواده ها می باشد.البته شیشه کابینت بین رنگی دارای رنگ های مختلف و گوناگونی می باشد که حدودا 20 رنگ می شود.البته هر کدام از رنگ های شیشه رنگی بین کابینت دارای دو نوع است که می توانیم به نوع شفاف و نوع مات آن اشاره کنیم.برای اینکه شیشه رنگی بین کابینت را بتوانیم پشت گاز نصب کنیم در ابتدا باید این شیشه رنگی بین کابینت را ضد گرما کنیم یعنی باید به کارخانه برده و سکوریت نماییم.البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نمی باشد که اگر بخواهیم می توانیم شیشه رنگی بین کابینت را حتی سوراخ هم بکنیم که می تواند برای مواردی مانند پریز و کلید و لوله گاز مورد استفاده قرار گیرد.همچنین می توانیم حتی هود را نیز روی شیشه رنگی بین کابینت نصب کنیم که این هم از دیگر فواید شیشه رنگی بین کابینت می باشد.

اندازه شیشه رنگی بین کابینت

این نوع شیشه ها یعنی شیشه های بین کابینتی می تواند به سرعت جایگزین کاشی یا سرامیک شده و جای خود را در صنعت پیدا می کنند.اگر امروزه ما نتوانیم از این دست شیشه ها استفاده کنیم باید به گذشته و دوران استفاده از سرامیک های قدیمی و بدقواره بازگردیمکه زیبایی بسیار کمتری نسبت به این نوع شیشه ها دارند.البته انکه شیشه های رنگی نمی شکنند و می توان آنها را سکوریت هم کرد مزیتی بزرگ می باشد،البته نصب و استفاده از این شیشه ها بسیار راحت و آسان بوده و انصافا جایگزین مناسبی برای مواد قدیمی می باشند.همه این فواید و مزایا موجب استفاده گسترده از این مواد شده است و البته در کنار این موضوع باید برآورده شدن مابقی نیازهای مرتبط با این صنعت مانند ماشین هایی که باید برای نصب این شیشه های استفاده کنیم که در حال وارد شدن به کشور هستند را به علل بکارگیری گسترده شیشه رنگی بین کابینتی افزود.بکارگیری و درج شیشه رنگی بین کابینتی بسیار ساده و آسان می باشد.ابتدا باید شیشه ها برای برش و تعیین اندازه به کارخانه بروند و در پس از تعیین اندازه و به شکل و قواره ی مناسب درآمدن می توانیم از شیشه رنگی بین کابینتی استفاده کنیم و مابقی مراحل نصب را برای آن به انجام برسانیم.

کاربردهای شیشه رنگی بین کابینتی

اندازه سوراخ کلید و پریز 60 میلیمتر می باشد و باید مته ای با این اندازه انتخاب نمود.ما می توانیم از مته هایی کوچکتر هم برای هم برای کارهای دیگر جاحوله ای و یا جایی برای آویختن قاشق و چنگال هم استفاده کنیم.شیشه رنگی بین کابینتی برای استفاده های دیگری هم کاربرد فراوانی دارد و در حال حاضر نسبت به بسیاری از مواد دیگر مانند کاشی ها و شیشه های خشتی می تواند استفاده بیشتری داشته باشد و مردم روز به روز تمایل خود را به بکارگیری این شیشه ها بیشتر و بیشتر نشان می دهند.این نوع شیشه ها می توانند در رنگ های مختلف و متنوعی تولید شوند که از جمله این رنگ ها می توانیم به مشکی،بژ،طوسی،نسکافه ای،قهوه ای و نقره ای اشاره کنیم.از این رنگ ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.در حال حاضر و در عصر مدرن با توجه به این که می توانیم انواع شیشه ها را تولید کنیم و نصب کنیم،بکاربردن این نوع شیشه ها یعنی شیشه های بین کابینتی کاربرد فراوانی یافته است و از این دست شیشه ها در انواع ساختمان ها می توان استفاده کرد که خوب در ساختمان های مدرن و لوکس البته این دست شیشه ها استفاده بیشتری دارند.مسلما پیشرفت ها و بهینه سازی هایی که در صنعت شیشه اتفاق می افتد هر روز در حال گسترش و بهتر شدن می باشد و روز به روز با پیشرفت های تکنولوژی،انواع جدید از این شیشه ها تولید و توزیع می شود که می تواند در انواع آشپزخانه ها و با امکانات مختلف نصب شود.