شیشه کریستال
آدرس ما در گوگل
آدرس دفتر مرکزی و کارگاه: تهران، دلاوران، تکاوران شمالی، سی متری اول شرقی، صنایع شیشه و آینه آگاهی، پلاک
180
دفتر:77895306-021 77895326-021
فکس 77899633-021
شیشه کریستال ترکیبی از شیشه می باشد که به صورت کاملا شفاف و بدون هیچ گونه نا خالصی تولید می گردد.وجود سرب در شیشه کریستال باعث افزایش ضریب شکست نور در این نوع شیشه ها می شود و در نتیجه شیشه های کریستال دارای درخشندگی بالاتری هستند.شیشه های کریستال وارداتی می باشند.
مطالب پیشنهادی: شیشه شیشه رومیزی 20mm
تفاوت شیشه کریستال و ایرانی چیست؟
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میفرمایید شیشه های ایرانی دارای مغز سبز هستند و از نطر رنگ متمایل به سبز میباشند و وضوح و شارپنس کمتری نسبت به شیشه های کریستال دارند ولی شیشه های کریستال دارای مغز شفاف تر هستند و در زیر نور افتاب دارای مغز ابی هستند و متمایل به ابی به نطر میرسند.
شیشه کریستال ترکیبی از شیشه میباشد که به صوت کاملا شفاف و بدون هیچ گونه ناخالصی ساخته میشود، از این شیشهها بیشتر در جواهر فروشیها، ساخت ظروف کریستال، جواهر فروشیها و ... استفاده میشود و به دو نوع کلییر (Clear Glass) با نام اختصاری CG و سوپر کلییر (Super Clear Glass) با نام اختصاری SCG دسته بندی میشود. شیشههای کریستال به طور کل وارداتی هستند و بیشتر از کشور بلژیک وارد میشود به همین علت به نام شیشه کریستال بلژیکی مشهور هستند.
کاربرد شیشه کریستال
امروزه شیشههای کریستال به دلیل شفافیت مثال زدنی که دارند در طراحی داخلی مانند لابی هتلها، سالنها، جواهر فروشیها و منازل مسکونی کاربرد دارند. علاوه بر آن از این شیشهها در انواع ویترین مغازها و فروشگاهها، نمای برجهای ساختمانی، مراکز آنتیک فروشی، ساختمانهای اداری و تجاری، بانکها و موزهها کاربرد دارد. به طور کل استفاده از این نوع شیشه در هرجایی امکان پذیر است. شیشه سوپر کلییر داای انواع متفاوتی است که بسته به نوع شفافیت و گریدهای آن طبقه بندی میشود. شیشههای کریستال اروپایی به خصوص شیشههای کریستال بلژکی محبوب ترین شیشههای کریستال در سطح جهان هستند.
شیشه یکی از قدیمیترین متریالهایست که انسان از آن در ساخت ابزار و اشیا زینتی استفاده نموده است. تاریخ استفاده از شیشه به حدود 6000 سال پیش باز میگردد. با گذشت زمان و پیشرفت صنایع شیشه سازی، تولید شیشه وارد فاز جدید گشت که منجر به افزایش تولید آن شد. با روی کار آمدن شیشه سکوریت شده که توان مقاومتی آنها بارها بیشتر از شیشه معمولی است استفاده از شیشه در زندگی انسان بدانجا رسید که بسیاری از ابزار مورد استفاده از این متریال دوست داشتنی ساخته شده است.
مطالب پیشنهادی: شیشه رومیزی
شیشه کریستال
شیشه کریستال ترکیبی از شیشه است که فوق شفاف است. این شیشه ها به صورت کاملا شفاف و بدون هیچ ناخالصی تولید می شوند. از این نوع شیشه ها در جواهر فروشی ها برای نمایش محصولات و کاربردهایی از این دست استفاده می شود. می دانید که شیشه ماده ای شفاف است، اما باید گفت که شفافیت آن میزان و درجه های متفاوتی دارد. شیشه های معمولی دارای درجه مشخصی از شفافیت هستند اما شیشه فوق شفاف (Extra Clear Glass) بسیار شفاف تر از شیشه های معمولی هستند. جالب است بدانید فرآیند تولید شیشه کریستالی یا شفاف با شیشه معمولی متفاوت است. در ساخت شیشه شفاف سعی می شود تا از کم ترین میزان آهن در مواد اولیه آن استفاده شود. علت آن هم به حداقل رساندن بازتاب نور است. از این رو به این شیشه ها Low-iron یا شیشه کم آهن نیز گفته می شود .زمانی که چند لایه شیشه روی هم قرار می گیرند، درجه شفافیت شیشه افزایش پیدا می کند.
شیشه بی رنگ
در این نوشتار به موضوع شیشه بی رنگ خواهیم پرداخت، کسانی که به این مبحث علاقه مند هستند می خواهیم تا انتهای این نوشتار همراه ما باشند. شیشه بی رنگ در حقیقت همان شیشه سکوریت نقره ای و یا سیلور به شمار می آید که به اسم شیشه بی رنگ و یا سفید نیز معروف شده است. شیشه بی رنگ سکوریت مانند شیشه آینه ای طلایی از سایر رنگ های شیشه رفلکس گران قیمت تر است. مسئله قابل بیان راجع به شیشه سکوریت بی رنگ این که بسیار مشابه به آینه ساده است. چون که سطح رفلکشن موجود در آن از رنگ های دیگر بالاتر است به همین علت به این گونه از شیشه ها رفلکس آینه ای نیز گفته می شود که با این خصوصیت مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده است.
خرید شیشه بی رنگ
شیشه بی رنگ در سطح های متفاوتی از کیفیت ساخته می شوند. تمرکز در ساخت، به کار بردن تجهیزات مدرن، دانش به روز و تجربه از جمله مواردی است که بر سطح کیفی شیشه های ساخته شده تاثیر می گذارد. برخی از شیشه های بی کیفیت امکان دارد که دارای دویدگی و یا مرکزیت خاصی داشته باشند، عکس اشیایی که در پشت آن وجود دارند را به درستی و به شکل حقیقی نشان ندهند و تم رنگ سبز در آن ها بالا باشد. باید به یاد داشته باشید که سطح کیفی شیشه ها بر کیفیت و روان مکان تاثیر می گذارد، بنابراین در تهیه شیشه ها برای درب ها، پنجره ها و سقف ها بایستی توجه کافی داشته باشید.
مطالب پیشنهادی: پارتیشن شیشه ای
قیمت شیشه بی رنگ
از بااهمیت ترین خصوصیت شیشه های رفلکس بی رنگ این است که قسمت زیادی از نور خورشید را پس می دهند. که حجم این برگشت نور به سطح بالاتر با رنگ شیشه های رفلکس رابطه تنگاتنگ دارد. برگزیدن رنگ از لحاظ جلوه و جذابیت و ظاهر بیرونی ساختمان اثرگذار است.
- در شیشه های ساده حجم عبور نور 95 درصد است به عبارت دیگر بازتاب نور در شیشه های ساده فقط 5 درصد است.
- این حجم از انعکاس نور در شیشه های رفلکس نسبت به رنگ آن ها بین 28 درصد تا 40 درصد در حال تغییر است.
شیشه های بی رنگ در فروشگاه های معتبر عرضه می شوند. قیمت شیشه بی رنگ به عوامل مختلفی بستگی دارد ولی آن چیزی که روی قیمت آن تاثیرگذار است متریال و شرکت تولید کننده آن می باشد.
سفارش شیشه بی رنگ
گاهی اوقات مشاهده می شود که شیشه رنگی متمایل به سبز دارد رفع این مسئله جزء دغدغه های اصلی تولید کنندگان شیشه است. شیشه هایی که ناخالصی پایین تری دارند و آن ها کمتر به رنگ سبز متمایل هستند، در اصطلاح شیشه های بی رنگ کریستال گفته می شود. شیشه های بی رنگ در مقایسه با شیشه های رنگی توان عبور نور بسیار بیشتری دارند. این نوع از شیشه ها از لحاظ دید، هم به طور کامل واضح بوده و اشیایی را که در پشت آن ها وجود دارند کاملا نشان می دهند.
انواع و اقسام شیشه های بی رنگ وجود دارند ک هر یک ضخامت خاصی دارد. هر کدام از این شیشه ها برای موارد خاصی کاربرد دارد و شیشه های بی رنگ اصولا بیشتر از سایر شیشه ها استفاده می شوند. برای سفارش شیشه بی رنگ کافی است به فروشگاه های آنلاین مراجعه کنید و در آن جا درخواست خود را ثبت نمایید.
مطالب پیشنهادی: جان پناه شیشه ای
نخستین تولیدات شیشه های بازتاب دهنده در رنگ های سبز و آبی بود. که در پیاده سازی چشم اندازهایی با رنگ های متفاوت متناسب و تطابق کافی نداشت. این مسئله موجب شد که به تنوع رنگ در شیشه های بازتاب دهنده رفته رفته بیشتر توجه شود و نهایتا در حال حاضر با پیشرفت فناوری در صنعت شیشه رنگ های زیبا و گوناگونی از شیشه بازتاب دهنده در اختیار ماست، که یکی از آنها شیشه بازتاب دهنده بی رنگ به شمار می آید.
مدل های شیشه بی رنگ
شیشه های بازتاب دهنده بی رنگ در دو گونه مختلف زیر ارائه می شود:
- شیشه بی رنگ ساده: شیشه های بازتاب دهنده بی رنگ ساده شیشه هایی هستند که میزان آینه ای بودن آن تقریبا 30 درصد است. و سطح کیفیت تصویر در آن به صورتی است که افراد در زمان مشاهده شیشه از سمت آینه ای آن تصویر خود را به شکل واضح نمی بینند.
- شیشه بی رنگ سوپر یا مخصوص: در صنعت شیشه های بازتاب دهنده شیشه هایی ساخته شد که میزان آینه ای بودن آن بیشتر 50 درصد است. به همین علت افراد می توانند در زمان مشاهده شیشه از طرف آینه ای آن تصویر خود را به طور کاملا شفاف در این نوع شیشه مشاهده کنند.
برای ساختمان های گوناگون بلند اداری می توان از گونه های متفاوت شیشه های بازتاب دهنده به ویژه در گونه بی رنگ و یا آبی و برای محیط های مسکونی می توان از نوع شیشه بازتاب دهنده دودی استفاده نمود.
همین طور می توان از شیشه های بازتاب دهنده بی رنگ و گونه های رنگی آن برای بخش های ویژه ای از خانه مثل راه پله، سقف کاذب، طراحی تزئینی آشپزخانه و سرویس های بهداشتی نیز به کار برد. در منطقه های گرم کشور هم برای پیشگیری از وارد شدن نور زیاد خورشید، می توان از شیشه های بازتاب دهنده بی رنگ به کار برد. شیشه بی رنگ از کیفیت بالایی برخوردار است و به عنوان اولین مصالح پرکاربرد در سطح جهان مطرح است. برای آن که بتوانید نمایی متفاوت برای خانه خود خلق کنید باید از شیشه بی رنگ استفاده کنید. این شیشه ها معمولا با ضخامت ده میلی متر به فروش می رسند البته بنا به خواست مشتری ضخامت های دیگری نیز ارائه می شود.
مطالب پیشنهادی: حمام شیشه ای
ویژگی شیشه کریستال
وجود سرب در شیشه کریستال موجب شده تا باعث افزایش ضریب شکست نور در آن شود. به همین خاطر است که شیشه های کریستال درخشندگی و تلالو بالایی دارند. از آن جا که این نوع شیشه ها سختی کمی دارند، امکان تراشکاری آنها نیز وجود دارد. شیشه های کریستال به دو نوع مغز آبی و سفید تقسیم بندی می شوند. اما به صورت علمی در دو دسته فوق شفاف (سوپر کلییر) و کلییر دسته بندی می شوند. از لحاظ ضخامت شیشه های کریستالی می توانند از 4 تا 10 میل متفاوت باشند.
شیشه های کریستالی در نمای آفتاب هراندازه که آبی تر به نظر برسند درجه شفافیتِ بالاتری دارند. در زمان شکست، شیشه کریستالی هر اندازه که بیشتر حالت پودری داشته باشد، نشان دهنده خلوص و شفافیت بیش تر آن است.
از آن جا که عناصری مانند آهن در شیشه های کریستالی به میزان خیلی کمی به کار رفته است و درجه خلوص آن بسیار بالا است، به همین خاطر تُرد تر بوده و در هنگام شکستن مانند ظروف کریستالی پودر می شوند.
شیشه کریستالی چه کاربردی دارد؟
از شیشه های فوق شفاف یا کریستالی برای طراحی فضاهایی که تاکید به لوکس بودن دارند استفاده می شود. لابی ها، تالارها، همایش ها، جواهر فروشی ها، مکان هایی هستند که از این نوع شیشه ها استفاده می کنند. معمارنی که قصد طراحی فضاهایی تحسین برا انگیز را دارند از این نوع شیشه در طراحی داخلی خود استفاده می کنند. علت آن هم به در جه شفافیت شیشه کریستالی برمی گردد در صورت که از نوع با کیفیت انتخاب شود درخشش بی نظیری خواهد داشت.
کاربر دیگر شیشه کریستال در ویترین مغازه های لوکس است. اگر به ویترین جواهر فروشی ها دقت کرده باشید حتما این شیشه ها را می بینید. در مواردی که احتیاج به شیشه های چند جداره و با کیفیت است از این شیشه ها استفاده می شود. همچنین در مواردی که نیاز داریم حداکثر نور خورشید از شیشه عبور کند، یا در مواقعی که لبه شیشه نمایان است، و یا در مواقعی که می خواهیم رنگ های واقعی محیط را ببینیم، از شیشه کریستال استفاده می کنیم. البته با افزودن لایه های مخصوص بر روی شیشه کریستال می توان خاصیت ضد بازتاب دهندگی آن را نیز افزایش داد.
مطلب پیشنهادی : نرده شیشه ای
انواع شیشه های کریستالی
شیشه های کریستالی معمولا براساس کاربرد انواع مختلفی دارند. تنوع این شیشه ها شامل شیشه سوپر کلییر کریستالی، شیشه کریستال آکواریوم، شیشه کریستالی بلژیکی، شیشه کریستال ایرانی و غیره می شود. در ادامه انواع این شیشه ها را به اختصار معرفی خواهیم کرد.
مطالب پیشنهادی: دیوار شیشه ای
شیشه سوپر کلییر کریستالی
شیشه های سوپر کریستال، از نوع شیشه های بسیار شفاف هستند که کم ترین میزان آهن را داخل خود دارند. این شیشه ها بافتی ترد تر از کریستال معمولی دارند. همانطور که قبلا گفتیم هر چه میزان پودر شدن در زمان شکستن بالاتر باشد، شیشه از کیفیت بالاتری برخوردار است.
شیشه کریستال آکواریوم
آکواریوم ها در مکان هایی که زمان انتظار طولانی در آن سپری می شود مانند سالن های انتظار دندان پزشکی استفاده می شود. اما تنها جنبه استفاده از آکواریوم سرگرمی نبوده، روی دیگر استفاده از آکواریوم در فضای داخلی به خاطر زیبایی و دکوراسیون است. از همین رو است که طراحان برای ساخت آکواریوم از شیشه های کریستالی استفاده کرده اند.
جالب است بدانید در ایران شیشه کریستال آکواریوم به دو بخش شیشه کریستال ایرانی و شیشه کریستال چینی تقسیم بندی می شود. واضح است که تفاوت این دو در میزان شفافیت شیشه است به طوری که شیشه کریستال چینی دارای شفافیت بیشتری نسبت به شیشه کریستال ایرانی است.
شیشه کریستال بلژیکی
تاریخ استفاده از شیشه به 6000 هزار سال پیش باز می گردد. این بدان معنا است که شیشه از گذشته های خیلی دور با انسان همراه بوده و امروزه خیلی از هنرها با شیشه ها عجین شده اند. بعد از گذشت زمان و پیشرفت در صنعت شیشه سازی تولید شیشه وارد مرحله جدیدی شده است. با اختراع شیشه های سکوریت که بسیار مقاوم بودند، استفاده از شیشه به آن جا رسید که مواد شیشه جزو مواد اولیه خیلی صنایع قرار گرفت.
مطالب پیشنهادی: شیشه لمینت
قیمت شیشه کریستال
شیشه از اجناسی است که با قیمت روز خرید و فروش می شود. بدین معنا که روزانه قیمت آن در حال تغییر است. برای دانستن قیمت شیشه کریستال لازم است که به صورت آنلاین مانند قیمت طلا آن را جست و جو کنید. البته که کیفیت شیشه کریستال بر میزان قیمت آن تاثیر مستقیم دارد. هر چه کیفیت کریستال بهتر و درجه شفافیت بالاتر باشد، قیمت شیشه کریستال بالاتر خواهد رفت. البته عواملی چون ابعاد شیشه، نوع شیشه کریستال و ضخامت نیز بر روی قیمت شیشه کریستال تاثیر می گذارد. البته در اینجا منظور ما از نوع شیشه کشور سازنده شیشه است.
شیشه کریستال و ایرانی چه تفاوتی دارند؟
شیشه های ایرانی دارای مغز سبز رنگ هستند و تقریبا از این طریق شناخته می شوند. شیشه های ایرانی وضوح کمتری نسبت به شیشه های کریستال دارند اما شیشه های کریستال مغز شفاف تری دارند و در زیر نور آفتاب مغز آن ها آبی رنگ است. هر چه رنگ آبی بیشتر باشد، بدین معنا خواهد بود که شیشه کریستال شفاف تر است.
انواع شیشه های معمولی
حال که بیشتر با شیشه ای کریستالی آشنا شدید وقت آن رسیده است که نوع دیگر شیشه ها را به شما معرفی کنیم. تا به راحتی بتوانید شیشه های کریستالی را از معمولی تشخیص بدهید.
• شیشه فلوت
شیشه خام یا شیشه فلوت همان شیشه تخت و ساده ای است که در ساختار پنجره های از آن استفاده شده است. این نوع از شیشه ها را طی فرآیندی خاص می توان به شیشه های دیگری تبدیل کرد. برای همین شیشه خام نیز نام دارند. به عنوان مثال شیشه های معمولی را با حرارت و اضافه کردن لایه جدید سکوریت می کنند. شیشه های فلوت با ضخامت 2 تا 20 میل ساخته می شوند. با استفاده از هنر شیشه بری این شیشه ها را می توان به اشکال مختلفی تبدیل نمود. در هنگام ساخت شیشه فلوت، این شیشه را به دمایی حدود ۱۶۰۰ سانتی گراد می رسانند، سپس آن را در داخل استخری از قلع شناور می کنند تا سطحی کاملا صاف و یکدست پیدا کند.
• شیشه پیرکس (ضد حریق)
شیشه پیرکس (Pyrex) یکی از قدیمی ترین انواع شیشه است. از این شیشه در ساخت ظروف آزمایشگاه یا آشپزخانه، درب فر، شیشه بخاری و سایر محل هایی که در معرض حرارت مستقیم قرار دارند، استفاده می شود. شیشه پیرکس علاوه بر حرارت، در برابر آسیب های شیمیایی نیز مقاوم است. در ساخت شیشه پیرکس از مقدار زیادی سیلیس و اکسید بوریک استفاده شده است. برخی از شیشه های پیرکس را با فناوری نانو می سازند تا در مقابل آتش ضد حریق شود و مقاومت بالاتری در برابر حرارت کسب کند.
• شیشه سکوریت یا میرال
پیش تر درباره شیشه سکوریت صحبت کوتاهی کردیم. برای ساخت شیشه های سکوریت از یک فرآیند خاص حرارتی استفاده می شود. عملیات حرارتی این گونه است که ابتدا شیشه تا دمای ۷۰۰ درجه سانتی گراد حرارت داده شده و سپس تحت شرایطی به سرعت سرد می شود. شوک حرارتی ناشی از تغییر دما، شیشه سکوریت را تا 5 برابر نسبت به گذشته مقاوم تر می سازد.
یکی از ویژگی های شیشه سکوریت این است که اگر در زمان برخورد بشکند، به قطعه های غیر برنده و ریز تبدیل می شود که ابدا خطرناک نخواهد بود. مقاومت و ایمنی بالای شیشه سکوریت باعث شده تا کاربرد شیشه سکوریت در صنایع شیشه سازی افزایش پیدا کند.
• انواع شیشه رنگی
به طور کلی شیشه های رنگی با دو روش ساخته می شوند. در روش اول برای ساخت شیشه رنگی، مواد شیمیایی در زمان ساخت شیشه به آن اضافه می شود. اما در روش دیگر شیشه های رنگی را از شیشه های معمولی می سازند. به این صورت که شیشه معمولی و بی رنگ را درون موادی از شیشه رنگی فرو برده و از این طریق آن را رنگی می کنند. استفاده از شیشه های رنگی تنها به خاطر زیبایی بخشیدن به محیط اطراف نیست و کاربرد های روانشناسی دیگری نیز دارد. امروزه از شیشه های رنگی برای پوشش دیوارها نیز استفاده می شود.
• شیشه دوجداره
شیشه دوجداره شیشه ای است که از آن برای عایق حرارت و صدا استفاده می شود. همانطور که می دانید شیشه دوجداره از دو یا چند لایه شیشه ساخته شده که در فواصل مشخصی از یکدیگر قرار گرفته است. در فضای خالی بین هر لایه شیشه، گاز هایی مانند آرگون و کریپتون قرار دارد. علت عایق بودن شیشه دوجداره این است که گاز های داخل آن فشاری تقریبا برابر با هوای خارج دارند. برای جذب رطوبت بین هوای لایه ها از مواد خشک کننده ای مانند سیلیکاژل استفاده می شود. از شیشه های دوجداره در ساخت مکان هایی مانند فرودگاه و بیمارستان استفاده می شود.
مطالب پیشنهادی: شیشه ساتینا مات
• شیشه رفلکس
شیشه رفلکس، نوعی از شیشه ها است که دارای پوشش منعکس کننده است. با استفاده از این پوشش روی شیشه، نور و حرارت منعکس می شود. از همین رو تصاویر اطراف را بازتاب می کند و تصویر محیط را نشان می دهد. جالب است که زمانی که نور نباشد عملکرد این شیشه کاملا برعکس می شود. بدین معنا که شیشه از داخل تصاویر را بازتاب می کند. اگر از بیرون به این شیشه ها نگاه کنید، به صورت کاملا شفاف قادر به دیدن فضای داخل آن خواهید بود. شیشه انعکاسی باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود زیرا با بازتاب نور و حرارت، نیاز به استفاده از دستگاه های تهویه و خنک کننده را به شدت کاهش می دهد.
• شیشه ضد گلوله
در ظاهر شیشه های ضد گلوله هیچ تفاوتی با شیشه های معمولی ندارند، اما زمانی که گلوله به سمت این نوع شیشه ها شلیک شود، شیشه ها به جای خرد شدن، مانع از عبور آن می شوند. با استفاده از چندین لایه شیشه و پلی کربنات شیشه ها را ضد گلوله می کنند. البته با استفاده از لایه های پلیمری امنیت آن را افزایش می دهند. مشخص است که هر چه تعداد لایه بیشتر باشد، ضخامت شیشه بیشتر شده و در نهایت در برابر ضربه و گلوله مقاوم تر است. از شیشه های ضد گلوله در مکان هایی به کار می رود که احتمال سرقت در آن جا وجود دارد. مکان هایی مانند صرافی ها، بانک ها، جواهر فروشی ها فضاهایی هستند که حتما از شیشه های ضد گلوله استفاده می کنند.
• انواع شیشه لمینیت (چند لایه)
شیشه لمینت یکی دیگر از انواع شیشه ها با ایمنی بسیار بالا است. شیشه لمینیت از قرار گرفتن چند لایه شیشه تخت روی هم ساخته می شود. شیشه لمینت با استفاده از لایه های PVB به یکدیگر متصل شده اند. به این خاطر است که شیشه چند لایه، هنگام شکسته شدن مانند شیشه معمولی به اطراف پاشیده نمی شود. شیشه لمینت را با عنوان شیشه نشکن نیز می شناسند. این شیشه در برابر صوت نیز عایق است. همچنین این شیشه اشعه UV را تا 99% کاهش می دهد. از این شیشه ها در نمایشگاه ها، فروشگاه ها، نمای خارجی ساختمان، ویترین مغازه ها استفاده می شود.
• شیشه های خمیده یا منحنی
شعاع خمیدگی این شیشه ها متفاوت است اما با استفاده از شیشه های منحنی دیگر محدودیتی برای ساخت دکوراسیون های جذاب و فوق العاده نخواهید داشت. با استفاده از شیشه های خمیده می توان حتی شکل های استوانه ای ساخت. البته امروزه شیشه های منحنی با استفاده از پیشرفته ترین تکنولوژی ها و با مقاومت و کیفیت بسیار بالا ساخته می شوند. از شیشه های منحنی در ساختمان سازی برای اشکال هندسی منحنی استفاده می کنند.
همانطور که توضیح دادیم شیشه کریستال و همین طور شیشه های معمولی براساس کاربرد انواع بسیار مختلفی دارند. اما با کیفیت ترین نوع شیشه کریستال از رنگ آن در نور آفتاب مشخص می گردد. هر اندازه که شیشه کریستالی آبی تر و شفاف تر باشد، این شیشه خالص تر است.